rensning af tagrender - derfor skal du vælge os

Hvad indebærer en tagrende rensning?

Rensning af tagrenderne

Tagrenderne renses for slam, blade og andet snavs. Dette er ofte med til at ødelægge eller stoppe tagrenderne, så vandet ikke kan løbe frit igennem dem. En rensning af tagrenderne er derfor vigtig for at undgå tilstoppede tagrender.

Rensning af nedløb

Tagrendernes nedløb kan ofte være stoppede og er derfor vigtige at få renset.

Billeddokumentation

Efter en rensning af tagrenderne sender vi før- og efterbilleder af rensningen tagrenderne. Vi kalder denne dokumentation for et RenseBevis, som bliver sendt få dage efter rensningen sammen med fakturaen.

Tagrende tjek

Tagrendernes tilstand tjekkes altid både før og efter en rensning af tagrender, så eventuelle skader kan noteres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan renser I tagrenderne?

Vi renser altid tagrenderne på følgende måde:
1. Først renser vi tagrenderne for slam, blade og andet snavs
2. Herefter fjernes fastgroet snavs.
3. Efterfølgende tilses eventuelle tilstoppede nedløb som vi ligeledes renser
4. Slutteligt gennemser vi tagrenderne for huller, som herefter lappes, hvis det er muligt

Skal jeg være hjemme?

Det korte svar er ‘nej’, men det er da altid hyggeligt hvis du er hjemme.

Kan I rense tagrender i alle højder?

Hos TagrendeRensen har vi netop specialiseret os i, at rense tagrender i alle højder. Det vil sige at, hvis en tagrende ikke kan nås fra en stige, har vi adgang til lifte i alle størrelser, som muliggør at vi altid kan nå tagrenderne.

Får man et bevis på at tagrenderne er blevet renset?

Vi tager altid før og efter billeder af tagrenderensningen og sender disse billeder i et RenseBevis efterfølgende. RenseBeviset kan du bruge som dokumentation til dit forsikringsselskab på at tagrenderne er blevet renset og vedligeholdt. Forsikringsselskaber dækker nemlig ikke vandskader på huset, hvis tagrenderne ikke har været renset og vedligeholdt.

Hvor ofte skal tagrenderne renses?

Vi anbefaler at man får renset tagrender minimum 1 gang om året, men hyppigheden afhænger dog af de omgivelser tagrenderne er i. Bor man eksempelvis tæt på en skov, hvor der er kraftigt løvfald anbefaler vi at man får renset tagrenderne 2 gange om året.

Hvornår kan I komme og rense tagrenderne?

Vi kommer og renser tagrenderne når du ønsker det. Vi er yderst fleksible ift. tidspunktet og tilrettelægger altid vores rensninger, så det passer til dit behov.

Har du andre spørgsmål?

Så kontakt os endelig 

Det siger vores kunder

Vi elsker glade kunder og arbejder hverdag for at give den alderbedste service. Du kan se flere af vores dejlige kunders anmeldelser på Google Reviews.

5/5
Vi har nu af flere omgange valgt firmaet Tagrenderensen Aps til udførelse af opgaver på Aarhus universitetshospital, – der har hver gang været styr på aftaler,udførelse og efterfølgende dokumentation, så jeg kan kun give firmaet de bedste anbefalinger til andre
Leif Mortensen
Driftsansvarlig, Skejby Sygehus
5/5
Fantastisk rådgivning før, under og efter samt yderst professionel service hele vejen igennem, vil helt sikkert benytte jer igen.
Frederik Kjærgaard
Privatkunde i Aarhus
5/5
Sublim service hele vejen igennem. Virkeligt anbefalelsesværdigt firma!
Marianne & Brian
Privatkunder i Aarhus
5/5