Rensning af tagrender – derfor skal du vælge TagrendeRensen

Hos TagrendeRensen er vi eksperter i rensning af tagrender. Vi har siden åbningen i 2012, specialiseret os i rensning af tagrender i alle højder, længder og faconer. Når du bestiller en tagrenderensning hos os, kan du være sikker på at dine tagrender er i de bedste hænder. Vi går nemlig altid professionelt til værks og vores kompetente team sørger altid for at dine tagrender ikke bliver tilstoppede og at de er sikret imod vind og vejr.

Efter vi har renset dine tagrender sender vi altid en tilstandsrapport, eller som vi kalder det – et Rensebevis. I Rensebeviset finder du før/efter billeder af vores arbejde og eventuelle kommentarer til tilstanden af dine tagrender.

Bestil rensning af tagrender

√ Gratis rapport over tagrendernes tilstand                    √ Gratis lapning af utætheder i tagrenden                  √ Vi kan komme med én dags varsel

Spar penge

Vi sørger altid for at vores kunder får den bedste pris på en tagrenderensning. Derudover kan vedligeholdelse af tagrender forlænge levetiden betydeligt og spare jer for dyre udskiftninger, ødelagt murværk og vandskader.

Se priser

Ekspertviden

Vi har mange års erfaring med rensning af tagrender og deler gerne ud af vores viden. Få den nyeste viden om tagrenderensning og hvad vi går og laver i TagrendeRensen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Nemt

 Vi har gjort det nemt og overskueligt for alle at bestille en tagrenderensning. Vi sidder altid klar ved telefonen og er klar til at rykke ud, hvis I har brug for rådgivning og assistance til at vedligeholdelse af tagrender.

Indhent tilbud

Hvad indebærer en rensning af tagrender?

 • Tagrende tjek.

  Tagrendernes tilstand tjekkes altid både før og efter en rensning af tagrender, så eventuelle skader kan noteres.

 • Rensning af nedløb.

  Tagrendernes nedløb kan ofte være stoppede og er derfor vigtige at få renset.

 • Rensning af tagrender.

  Tagrenderne renses for slam, blade og andet snavs. Dette er ofte med til at ødelægge eller stoppe tagrenderne, så vandet ikke kan løbe frit igennem dem. En rensning af tagrenderne er derfor vigtig for at undgå tilstoppede tagrender.

 • Billeddokumentation.

  Efter en rensning af tagrenderne sender vi før- og efterbilleder af rensningen tagrenderne. Vi kalder denne dokumentation for et RenseBevis, som bliver sendt få dage efter rensningen sammen med fakturaen.

Husk: Vedligeholdelse starter i toppen

Hos TagrendeRensen er vi eksperter i rensning af tagrender. Vi har siden 2012 specialiseret os i vedligeholdelse af tagrender i alle højder, længder og faconer. Vi går altid professionelt til værks og vores erfarende team sørger altid for at dine tagrender ikke stopper og at de er sikret imod vand, vind og vejr.

Når du bestiller en tagrenderensning hos os, kan du være sikker på at dine tagrender er i de bedste hænder.

Kontakt os