Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773

Om TagrendeRensen

“Rensen”, som vi kalder os, blev stiftet i 2012 af barndomsvennerne Esben Seier og Asger Møller – senere kom sidste del af ejerkredsen på plads, da Simon Laursen blev medejer i 2014. Det hele startede med, at vi kørte rundt på cykler med teleskopstænger med en lille skovl på. De fleste troede, at vi var på vej til rollespil.

Siden de spæde år er der sket meget og idag har vi eget kontor og vi renser tagrender for en lang række større virksomheder og insitutioner – heriblandt Aarhus Universitetshospital.

Alle vores 14 medarbejdere har flere års erfaring med brug af stige og lift og er altid klar til at rykke ud, når dine tagrender har brug for en rensning.

TagrendeRensen er eksemplet på at man kan få succes med hvad som helst – selv noget så usexet som tagrenderensning.

Rensning og rengøring af tagrender og nedløb er vigtigt for husets vedligehold. Så undgå vandskader og få renset tagrender og nedløb inden skaden er sket. Ring til TagrendeRensen i dag.

Esben Pedersen

Jeg er ansvarlig for alt der har med salg og uforpligtende tilbud at gøre. Jeg bestræber mig altid på, at besvare mails den samme dag vi modtager dem, herefter kan du forvente at have et færdigt tilbud inden for 48 timer.

kontakt@tagrenderensen.dk

Asger Møller

Jeg er ansvarlig for al TagrendeRensens fysiske og online markedsføring. Hvis du har spørgsmål angående markedsføring, bedes du henvende dig til mig.

kontakt@tagrenderensen.dk

Simon Laursen

Jeg er står for at jeres tagrender bliver renset ordentligt, til tiden og bliver udført efter gældende regler om sikkerhed. Samtidig er det mig, der planlægger alt omkring udførelsen af tagrenderensningen.kontakt@tagrenderensen.dk