Ofte stillede spørgsmål

Vi renser altid tagrenderne på følgende måde:
1. Først renser vi tagrenderne for slam, blade og andet snavs
2. Herefter fjernes fastgroet snavs.
3. Efterfølgende tilses eventuelle tilstoppede nedløb som vi ligeledes renser
4. Slutteligt gennemser vi tagrenderne for huller, som herefter lappes, hvis det er muligt
Efter denne gennemgang kan vandet nu løbe frit gennem tagrenderne og nedløbene.
Hos TagrendeRensen har vi netop specialiseret os i, at rense tagrender i alle højder. Det vil sige at, hvis en tagrende ikke kan nås fra en stige, har vi adgang til lifte i alle størrelser, som muliggør at vi altid kan nå tagrenderne.
Vi anbefaler at man får renset tagrender minimum 1 gang om året, men hyppigheden afhænger dog af de omgivelser tagrenderne er i. Bor man eksempelvis tæt på en skov, hvor der er kraftigt løvfald anbefaler vi at man får renset tagrenderne 2 gange om året.
Nej, man behøver ikke at være hjemme når vi kommer og renser tagrenderne. Al betaling foregår elektronisk, så vi sender en faktura med dertilhørende RenseBevis via mail efterfølgende.
Vi kommer og renser tagrenderne når du ønsker det. Vi er yderst fleksible ift. tidspunktet og tilrettelægger altid vores rensninger, så det passer til dit behov.
Vi tager altid før og efter billeder af tagrenderensningen og sender disse billeder i et RenseBevis efterfølgende. RenseBeviset kan du bruge som dokumentation til dit forsikringsselskab på at tagrenderne er blevet renset og vedligeholdt. Forsikringsselskaber dækker nemlig ikke vandskader på huset, hvis tagrenderne ikke har været renset og vedligeholdt.
Det er vigtigt at få renset tagrender fordi tagrenderne sørger for at regnen ikke løber ned ad murværket og forårsager vandskader på huset. Hvis tagrenderne ikke bliver renset og vedligeholdt kan regnvandet ikke løbe gennem tagrenderne og vil løbe ned af din bygning. Vandskader på huset kan have store og dyre konsekvenser for dit hus.

Prisen for at få en tagrenderensning afhænger af højden og længden på dine tagrender. Vores priser starter på 1399 kr. inkl. moms for et almindeligt parcelhus i stueetage. Hvis huset er førstesals højde skal vi bruge to mand, da der altid skal en fodmand på stigen i denne højde. Derfor er prisen for et førstesals hus 1999 kr. inkl. moms. Hvis bygningens tagrender sidder højere end 9 meter skal tagrenden renses fra en lift, hvilket gør prisen højere. På bygninger over 9 meter koster det fra 4999 kr. inkl. moms. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl angående priser. Eller læs mere om vores priser her PRISER.

Du bestiller en tagrenderensning ved enten at skrive en mail til kontakt@tagrenderensen.dk, gennem vores kontaktformular eller ved at ringe til Esben Seier, vores kundeansvarlige, på telefonnummeret 71 74 74 12. Vi er altid klar til at tage imod din ordre.

Bestil rensning af tagrender i dag

Navn

E-mail

Telefonnummer

Vej/Gade*

Postnr*

By*

Besked

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev

*Adressen bruges til, at kunne udregne et præcist tilbud på tagrenderensningen

Vi er flere gange blevet angrebet af måger, men har altid vundet kampen
Rensning af tagrenderEsben, TagrendeRensen
Jeg fik engang en kop kaffe gennem vinduet ud i liften på 5. sal af en beboer på et plejehjem
Rensning af tagrenderSimon, TagrendeRensen
En tennisbold var engang skyld i en oversvømmet kælder.
Rensning af tagrenderSimon, TagrendeRensen