Når tagrenderensning er mere end blot en stige og skovl

Læs hvordan vi bruger en kraftig tagrendestøvsuger til at rense tagrender med

af Ida Strebøl Larsen / d. 29. juni 2017

En tagrendestøvsuger kan bruges til at rense tagrender helt op til 12 meters højde

Vi kalder vores tagrendestøvsuger for R2D2 – gæt selv hvorfor 😉 Vores tagrendestøvsuger er den til højre på billeder, hvis du er i tvivl.

Rens tagrenderne med en kraftig støvsuger

Når du selv renser tagrenderne er det formentlig med stige, handsker, skovl og måske en spand. Men som vi har skrevet før så er der et større udvalg af udstyr. Det sidste nye som vi arbejder med er stor tagrendestøvsuger, et system der gør det muligt at rense tagrender i op til 12 meters højde helt uden brug af stige og lift.

Valg af udstyr

Tagrendestøvsugeren  eller R2D2, som vi kalder den, er en kraftfuld støvsuger, som hurtigt og effektivt kan rense f.eks. tagrender i op til 12 meters højde. Det er et system, der gør lift, stillads og stiger overflødige idet at medarbejderen har mulighed for at stå på jorden og gå langs tagrenden. R2D2 øger dermed også sikkerheden for medarbejderen.

En anden fordel ved at bruge en tagrendestøvsuger i forbindelse med rensning af tagrenderne er at støvsugeren med de dertilhørende kulfiberrør gør det muligt at nå tagrender eller skotrender der ellers kan være vanskelige at nå. Den gør altså rensning af tagrender og skotrender nemmere, samt gør det muligt at rense tagrenderne endnu mere effektiv.

Vi har endvidere monteret et GoPro-kamera, som transmitterer direkte ned til en mobiltelefon. Med dette er vi i stand til at tjekke tilstanden af tagrenden samtidig med at vi renser. Derudover tager bruger vi billederne i det rensebevis vi sender efterfølgende.

Din guide til bedre sikkerhed

For dig som måske selv renser tagrenderne lige efter bladene er faldet af træerne eller i forbindelse med forårsrengøringen er det ikke relevant at anskaffe en tagrendestøvsuger, men det er en løsning som vi hos TagrendeRensen kan tilbyde. Da vores egen R2D2 er nem at transportere og kan opsuge større mængder af vand kan vi rykke ud til akutopgaver, f.eks. tagrender og skotrender der er fyldt op med vand og risikoen for at vandet løber ind under taget er forhøjet.

Skal vi komme ud og rense dine tagrender med vores R2D2 så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag flere spændende blogindlæg, tips og tricks til hvordan du selv kan vedligeholde dine tagrender og hold dig opdateret om hvad vi kan tilbyde. Du kan også følge os på Facebook, LinkedIn og Instagram hvor vi fortæller om de spændende ting vi foretager os på kontoret.