Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/1/a/2/tagrenderensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4773

Vedligeholdelse starter i toppen

Hos TagrendeRensen er vi eksperter i vedligeholdelse af tagrender. Siden 2012, har vi specialiseret os i rensning af tagrender i alle højder, længder og faconer. Vi går altid professionelt til værks og vores kompetente medarbejderteam sørger altid for at dine tagrender ikke bliver tilstoppede og at de er sikret imod vand, vind og vejr.

Når du bestiller en tagrenderensning hos os, kan du være sikker på at dine tagrender er i de bedste hænder.

Kontakt os

Spar penge

Vi sørger altid for at vores kunder får den bedste pris på en tagrenderensning. Derudover kan vedligeholdelse af tagrender forlænge levetiden betydeligt og spare jer for dyre udskiftninger, ødelagt murværk og vandskader.

Se priser

100 % Sikkerhed

Vedligeholdelse af tagrender foregår i højderne og derfor prioriterer vi, at vores medarbejdere er uddannede i at arbejde på stige og lift. Desuden er der altid en ansvarshavende på hver opgave, der sørger for at sikkerheden altid er i top.  

Om os

Nemt

 Vi har gjort det nemt og overskueligt for alle at bestille en tagrenderensning. Vi sidder altid klar ved telefonen og er klar til at rykke ud, hvis I har brug for rådgivning og assistance til at vedligeholdelse af tagrender.

Indhent tilbud

Det siger vores kunder

“Vi har nu af flere omgange valgt firmaet TagrendeRensen Aps til udførelse af opgaver på Aarhus Universitetshospital, – der har hver gang været styr på aftaler, udførelse og efterfølgende dokumentation, så jeg kan kun give firmaet de bedste anbefalinger til andre.”

Leif Mortensen, Teknisk Chef, Aarhus Universitetshospital

Referencer

Vedligeholdelse af tagrender hos Aarhus Universitetshospital
Vedligeholdelse af tagrender hos FADL
Vedligeholdelse af tagrender hos Bolig
Vedligeholdelse af tagrender hos VIA biler
Vedligeholdelse af tagrender hos Sparekassen Kronjylland
Vedligeholdelse af tagrenderhos Alboa
Vedligeholdelse af tagrender hos Damgaard
Vedligeholdelse af tagrender hos AAB
Flere referencer